محل تبلیغات شما

امروزه با افزایش تعداد دانشگاه‌های غیردولتی در کشور و عدم آموزش‌های درست به دانشجویان، بسیاری از آن‌ها بیکار هستند و نمی‌توانند در رشته‌ای که تحصیل کرده‌اند، فعالیت کنند. متاسفانه نظام آموزشی کشور به‌صورت سنتی است؛ به گونه‌ای که آموزگار به‌صورت تئوری درس می‌دهد و دانش‌آموزان یا دانشجویان مهارت‌های عملی برای چیزی که یاد می‌گیرند را ندارند. در صورت آموزش مهارت‌های عملی در همه رشته‌ها، افراد سریع‌تر وارد بازار کار می‌شوند و شغل مورد نظر خود را پیدا می‌کنند. مهارت ‌آموزی باعث کسب مهارت‌های عملی لازم در راستای علم و دانش فراگرفته شده افراد می‌شود؛ پس آن‌ها را در رسیدن به اهداف خود یاری می‌کند و باعث رونق شغلی، اقتصادی و توسعه منابع انسانی کشور می‌شود.

هدف از این آموزش‌ها افزایش دانش، مهارت، قدرت درک و انجام مطلوب کارها است؛ از سازمان‌ها انتظار می‌رود با ارائه آزمون‌های مهارتی برای توسعه اشتغال و رفع بیکاری تلاش بیشتری کنند. به همین علت اولویت مهم در سرمایه‌گذاری‌های آموزشی، توسعه آموزش‌های مهارت‌محور است و از سوی نهادهای بین‌المللی مثل یونسکو، یونیواک و بانک جهانی به عنوان  یک استراتژی مهم در کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شده است. در کشورهای توسعه یافته، دانش‌آموزان پس از فارغ‌التحصیلی علاوه بر مدرک مهارت‌های لازم در رشته تحصیلی خود را دارند. باید با اهمیت مهارت آموزی در مدرسه، سربازی و محیط کار واقعی بیشتر آشنا شویم.

نامگذاری جواهرات

نکاتی جهت خرید طلا و جواهر

ثبت نام ترم پاییزه

توسعه ,مهارت‌های ,مهارت ,کشور ,عملی ,پس ,مهارت‌های عملی ,اهمیت مهارت ,خود را ,مهم در ,مهارت آموزی ,اهمیت مهارت آموزی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ تخصصی نرم افزار .آهنگ موبایل ligamlchuckmalp Richard's receptions tertotumi اسلام آباد جوان sisfilmleanru شهدای گرمسار شهر رویا ، دانلود فیلم ایرانی با کیفیت عالی رندانه contskelbadcdisc